Mehdi (Financieel Medewerker)

Mehdi is een getalenteerde professional met een brede achtergrond in diverse vakgebieden, waaronder financiën. Hij heeft zijn HBO International Business-opleiding met een major in Finance succesvol afgerond en heeft uitgebreide ervaring opgedaan bij zijn huidige werkgever, waar hij verantwoordelijk is voor een gevarieerde klantenportefeuille, variërend van eenmanszaken tot Bv’s en holdings van in totaal 150 klanten. Zijn taken omvatten onder meer btw-aangiften, inkomstenbelasting, financiële rapportages en grootboekcontroles. Tijdens zijn stage heeft hij waardevolle internationale financiële expertise opgedaan, waaronder het beheer van buy- en sell-orders en het opstellen van rapporten voor klanten. Mehdi streeft altijd naar gezamenlijk succes en verbetering.

Op de werkvloer wordt Mehdi gewaardeerd als een uitstekende werknemer. Hij is zeer toegewijd aan zijn werk en staat bekend om zijn bereidheid om een extra stap te zetten om taken succesvol af te ronden. Zijn sterke communicatieve vaardigheden stellen hem in staat om effectief te communiceren met collega's en klanten, wat essentieel is in de financiële sector. Mehdi staat bekend als een probleemoplosser; hij is in staat om snel en efficiënt oplossingen te vinden voor uitdagingen die zich voordoen. Zijn vermogen om samen te werken en waardevolle bijdragen te leveren aan elk team maken hem een waardevolle aanwinst voor elk bedrijf.

Mehdi is per direct beschikbaar voor 32 uur per week en heeft een salarisindicatie van €3.300,- bruto per maand op basis van 40 uur.         

Werkzaamheden

  • Aandeelprijzen van bedrijven delen op de markt;
  • Internationale klanten opbellen om te controleren en verwerken; 
  • Buy and sell orders managen;
  • Rapporten maken voor klanten; 
  • Overzichten maken voor klanten;

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

21

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Arabisch

Computervaardigheden

Euronext, Olis, Davitex, Snelstart, Excel, SAP, Office